.:[February 19th - 17:48 CET/GMT+0100]:.

Kære Danske publikum og gæster. På denne side kan i se hvad der kommer i fjernsynet i dag. Her er blot et lille udvalg af de mest populære kanaler samt dem som jeg selv zapper rundt på. Siderne er "hugget" fra Danmarks Radio. På linket kan i se hele DR's udvalg. TVTid logoet er "tyvstjålet" fra TV2, og rettet en smule til, de skal jo heller ikke have copyright på alt vel? *smil*. Skulle der være nogen i blandt jer som føler jer stødt over denne side så må i sq kontakte mig med henblik på at finde en løsning som kommer os alle sammen til gode. Siderne her, følger ikke HTML standarden sat af W3, jeg har dog gjort mig yderst umage for at fikse DR's eledinge html kode, og mit script erstatter ikke mindre end 24 fejl. Resten kan og vil jeg ikke gøre noget ved, klag til DR *smil*. Nok snik snak fra mig, hyg jer med min og hele Danmarks TV Guide. :-)

Velkommen til vores TV-Guide, du kan navigere i udvalget af kanaler ved at bruge menuen ovenfor.

Disse TV-Guide sider følger som beskrevet med småt øverst på siden, ikke html standarden, det er ikke min skyld, det er DR's elendige webmaster(ere). Hundehoveder og hængerøve som Egon ville have kaldt dem. Det er alt for meget php arbejde for mig at omskrive hele deres program side layout, og det er heller ikke hverken min pligt eller mit job, så det har jeg valgt ikke at gøre. Men vælger at leve med det, det håber jeg også at du kan, ellers send en klage til DR, dine licenspenge går også til betaling af uduelige webmasterere. Ja tænk engang, dine licenskroner går til høje direktør lønninger, store flotte bygninger, fladskærme, inkompentente webmastere, lusede Radio- og TV-udsendelser, og promovering af kriminelle. Hvor er Monkey Business hva??

Disse sider ses bedst med Javascripts slået til, men det er ikke påkrævet. Uden js kan den udvidet program omtale dog ikke vises, når der klikkes på en udsendelse.

Hvis du mener at her mangler en eller flere oversigter, så kan du kontakte mig, og så vil jeg prøve at efterkomme dine ønsker. Men her stilles ingen garantier.

Hvis du arbejder for Danmarks Radio og læser dette, så husk at læse det med småt. Leder du/i efter en mere professionel webmaster, så prøv lykken på dgs.dk. (Det er de gule sider på nettet!) :-)